Malé, stredné a veľké podniky - definícia - Vidová, Jarmila, 1967-
Definícia mikropodnikov, malých a stredných podnikov podľa odporúčania Európskej komisie. Počet zamestnancov a finančné limity vymedzujúce kategórie podnikov. Klasifikácia podnikov v jednotlivých odvetviach podľa počtu zamestnancov a obratu.