Spokojnosť s odmeňovaním - Bašistová, Alena
Hlavné kategórie odmien v systéme odmeňovania. Informácia o výskume, ktorý sa uskutočnil v januári 2004 vo vybraných podnikoch vo východoslovenskom regióne. Jeho cieľom bolo zistiť spokojnosť zamestnancov s odmeňovaním na pracovisku.