Informačná stratégia a výkonnosť podniku - Toropilová, Michaela, 1979-
Uplatňovanie princípov strategického riadenia v oblasti informatiky. Prístupy k informačnej stratégii. Definícia informačnej stratégie. Subjekty tvorby, forma vyjadrenia a obsah informačnej stratégie. Vzťah informačnej stratégie a jej obsah k vybraným ukazovateľom výkonnosti podniku.