[Informačné systémy a reinžiniering v podnikovom manažmente] - Mesároš, František
Recenzia na publikáciu autorov Š. Čarnického a P. Vavrinčíka Informačné systémy a reinžiniering v podnikovom manažmente. Publikácia je orientovaná na problematiku zdokonaľovania práce podnikového manažmentu efektívnym využívaním informačných systémov, počítačovej a komunikačnej techniky, reinžinieringu podnikových procesov a nových manažérskych prístupov.