Rozdiely v preferencii motivátorov vzhľadom na pohlavie, vek, úroveň vzdelania a postavenie zamestnancov v organizácii - Ferjenčík, Ján
Príspevok sa zaoberá otázkou, či vnímaná dôležitosť rozličných motivátorov kolíše vzhľadom na vek, pohlavie, vzdelanie a postavenie zamestnanca v organizácii. Široká škála motivátorov pohybujúcich sa od finančnej motivácie cez materiálne, sociálne a psychologické. Výsedky výskumu ukazujúce závislosť dôležitosti motivátorov od individuálnych charakteristík zamestnancov. Čiastková rola finančnej stimulácie.