Měření hodnoty podniku v globalizujícím se turbulentním prostředí - Kislingerová, Eva
Najfrekventovanejšie metódy využívané v súčasnosti pre odhad hodnoty podniku. Podstata metód diskontu cash flow. Vysvetlenie reálnej opčnej metodológie, priblíženie binomického a Black Scholesovho modelu vrátane ilustračného príkladu.