Ekonomické hodnocení investic do síťových odvětví - Stehlík, Antonín
Aktuálny prístup hodnotenia investícii predovšetkým v sieťových odvetviach, ktorý je založený na teórii reálnych opcií. Reálne opcie ako rozhodujúci nástroj pre investičné rozhodovanie. Súčasnosť a aplikácia reálnych opcií. Základné druhy reálnych opcií. Použitie Black-Scholesovho vzorca.