Metódy merania cenovej citlivosti ako nástroj tvorby cien - Lipianska, Júlia
Analýza citlivosti zákazníka na ceny prostredníctvom sledovania cenovej elasticity. Vplyv elasticity dopytu a cenových zmien na celkové tržby. Metódy merania cenovej citlivosti z pohľadu cenového výskumu.