Ako uchovať daňový systém - Sulík, Richard
Zdaňovanie príjmov na Slovensku - nízka sadzba dane, ale so širokým základom dane. Výnimky zo systému: tri zásadné problémy. Daňová asignácia - z histórie asignácie v SR. Možnosť asignovať majú iba fyzické osoby. Na Slovensku má tretí sektor asi 25 percent svojich príjmov z asignácie.