Globalizácia a podnikové informačné systémy - Závodný, Peter
Integračné procesy a globalizačné trendy a ich vplyv na nové príležitosti pre podniky. E-ekonomika a jej fungovanie v geograficky neohraničenom priestore. Internet a podnikové informačné systémy. Nová ekonomika a podniková sféra. Intranet v podniku. Elektronický obchod a elektronická reklama. Informačné technológie využívané na prácu doma a na vzdelávanie. Perspektívy Slovenska v podmienkach novej ekonomiky.