Správa o realizácii Projektu zavedenia jednotného štátneho účtovníctva a výkazníctva a návrh na ďalší postup realizácie
Informácia o realizácii Projektu - súčasný stav a návrh ďalšieho postupu. Metodika účtovania a vykazovania, systémová podpora aplikácie novej metodiky účtovania a vykazovania, kvalita vzdelania účtovníkov v štátnom a verejnom sektore. Organizačné a finančné zabezpečenie projektu.