Nové přístupy managementu - Veber, Jaromír
Kľúčové zmeny spoločensko-ekonomickej reality v posledných desaťročiach. Nový pohľad na konkurenčnú výhodu a na dosahovanie výrodnej produktivity. Znalosti ako produktívny faktor. Zmeny v súčasnom trhovom prostredí a ich vplyv na meranie výkonnosti.