Dôsledky investícií do infraštruktúry na ekonomický rozvoj na príklade Slovenskej republiky - Hansenová, Heda
Silný potenciál pre rast dopravného sektora sa ukazuje v tvorbe integrovaného celosvetového dopravného systému založeného na báze intermodality a amodality. Premena dopravnej infraštruktúry. Disparita medzi plánom a realizáciou. Problémy pri budovaní kvalitnej národnej dopravnej infraštruktúry.