Marketing and logistics in supply chains - Gros, Ivan
Súčasná situácia v úrovni spolupráce medzi marketingom a logistikou pri poskytovaní služieb zákazníkom. Hlavné dôvody spojené s problémami integrovanej implementácie marketingových a logistických princípov v riadení firmy. Strategická úloha logistiky. Zameranie logistiky na riadení úplného materiálového toku ECR, JiT a QR. Manažérske prístupy a ich požiadavky na marketingových a logistických manažérov.