Smernica o službách a vnútorný trh EÚ - Šaková, Beáta
V súčasnej histórii budovania vnútorného trhu EÚ dominuje prijatie Smernice o službách. Medzi priority stratégie vnútorného trhu patrí aj integrácia trhu so službami. Východiskový stav voľného pohybu služieb na vnútornom trhu. Prvý návrh smernice o službách. Druhý návrh smernice o službách. Prínos smernice o službách.