Strategy of information system development in construction industry in Slovakia - Mesároš, František
Problematika podnikovej stratégie a informačnej stratégie podniku. Vplyv podnikovej stratégie na proces tvorby a implementácie podnikových informačných systémov. Proces strategického plánovania IS/IT.