Benchmarking v doprave ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti regiónu - Hansenová, Heda
Krátka analýza možností využitia benchmarkingu v odvetví dopravy. Pozitíva a úskalia využitia tejto modernej manažérskej metódy. Možnosti jej aplikácie v podmienkach Slovenskej republiky. Benchmarking v doprave. Štyri fázy procesu benchmarkingu. Proces benchmarkingu a ciele dopravnej politiky.