Outsourcing informačných systémov a informačných technológií v stavebných podnikoch na Slovensku - Mesároš, Peter
Náplň outsourcingu a jeho význam pre podnik. Vymedzenie pojmu outsourcing. Členenie outsourcingových služieb. Špecifiká outsourcingu informačných systémov a informačných technológií. Dôvody outsourcingu informačných systémov a informačných technológií. Výhody využívania outsourcingu informačných systémov a informačných technológií. Prieskum využívania outsourcingu IS/IT v stavebných podnikoch.