Strategické riadenie v podnikovej praxi - Hintošová, Aneta, 1979-
Problematika uplatňovania rozdielnych prístupov k strategickému riadeniu z pohľadu tradičného, racionalistického a moderného, emergentného. Prístupy k strategickému riadeniu z hľadiska spôsobov tvorby stratégie, foriem jej vyjadrenia a implementácie stratégie. Uplatňovanie rozdielnych prístupov jednotlivých podnikov. Výsledky výskumu.