<The> Different approaches to indicator EVA as the measure of the efficiency of the enterprise - Valouch, Petr
Problematika hodnotenia efektívnosti podniku. Odlišné prístupy k ukazovateľu EVA. Výpočet hodnoty ukazovateľa EVA.