[Organizační kultura. Od sdílených hodnot a cílů k vyšší výkonnosti podniku] - Mesárošová, Margita
Recenzia na publikáciu: Organizační kultúra. Od sdílených hodnot a cílu k vyšší výkonnosti podniku. Recenzovaná kniha pojednáva o dôležitých fenoménoch, ktoré zohrávajú významnú rolu vo fungovaní organizácie, a to o organizačnej kultúre, o jej vplyve na správanie organizácie a o jej poznaní a budovaní.