Plánovanie a kalkulovanie nákladov na stavebné procesy - Mesároš, František
Návrh postupu kalkulovania nákladov na stavebné procesy. Normatívne a oceňovacie podklady. Technické a technologické podklady. Ostatné podklady. Návrh stanovenia plánovaných nákladov a zisku na stavebné procesy. Náklady na priamy materiál. Plánovanie nákladov na prevádzku stavebných strojov. Kalkulácia nákladov a ceny na dopravné prostriedky. Využitie vhodného softvéru pri kalkulovaní.