Svět a pojištění - Ducháčková, Eva
Vplyv ekonomického vývoja a vývoja na finančných trhoch na poistný trh. Príčiny nárastu poistného. Faktory ovplyvňujúce vývoj svetového poistného trhu. Charakteristika predpísaného poistného.