Made in Slovakia? - Kremská, Erika
Názor Slovákov na slovenské potraviny. Kde sa v skutočnosti vyrábajú niektoré pravé slovenské značky. Výroba fľaškového piva Šariš na Slovensku a plechovkového v Budapešti. Slovenský Korunný cukor vyrábaný v Čechách, Rakúsku a Maďarsku. Zemiakové lupienky Slovakia chips vyrábané v Čechách. Oleje s názvom Madit v súčasnosti vyrábané v Maďarsku. Príčiny zahraničnej výroby slovenských značiek.