Hong Kong S.A.R. and Macao S.A.R - Csabay, Marek
Hong Kong ako Special administrative region (S.A.R. - špeciálny administratívny región) Číny je spravovaný zákonom, ktorý funguje ako mini-ústava teritória. História Hong Kongu. Vybrané ekonomické ukazovatele Hong Kongu. Macao - štyri piliere prosperujúcej ekonomiky. Cestovný ruch, vývoz, bankovníctvo a výstavba a nehnuteľnosti.