Je nutné IT zbrojení v leasingu? - Földeši, Vladimír
Význam finančného resp. operatívneho lízingu pre komerčný sektor. Konkurencia v ponuke produktov medzi lízingovými spoločnosťami a bankami. Informačné systémy - nástroj pri dosahovaní úspechu lízingových firiem. Výhody moderného Core leasing informačného systému. Nové technológie pre riešenie nových požiadaviek zákazníkov: business intelligence, credit risk management, customer reletionship management, document management system a work flow management, e-commerce.