CSR stále pomerne neznáma téma - Mazág, Martin
Výsledky tretieho pokračovania prieskumu Spoločenská zodpovednosť firiem (CSR) a vnímanie obyvateľmi Slovenska. CSR pozná pätina ľudí, ale skôr intuitívne. Najdôležitejšou oblasťou CSR vo vnímaní verejnosti je zamestnanecká politika firmy v jej najširšom slova zmysle (vzdelávanie, sociálny program, benefity). Vzťah k životnému prostrediu a filantropia sú najviditeľnejšie znaky, na základe ktorých sa respondenti rozhodujú o tom, či firma je alebo nie je spoločensky zodpovedná.