Contemporary issues of Japanese economy - Hromý, Bruno
Ako člen skupiny G8 Japonsko je jednou z troch najvyspelejších ekonomík sveta. História, politická a hospodárska situácia Japonska. Medzinárodné vzťahy Japonska.