K zodpovednosti Slovenska za úspech a kvalitatívny rozvoj Európskej únie - Balhar, Víťazoslav
Problémy zodpovednosti Slovenska za úspech a rozvoj Európskej únie. Konkrétne záväzky Slovenska ako členskej krajiny EÚ.