Podnikateľské prostredie v SR a jeho podpora - Vidová, Jarmila, 1967-
Definícia mikropodniku, malých a stredných podnikov podľa odporúčania Európskej komisie. Počet zamestnancov a finančné limity vymedzujúce kategórie podnikov. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania založená na podporu a rast malého a stredného podnikania. Koordinácia činností jednotlivých centier. Regionálne poradenské a informačné centrá (RPIC). Podnikateľské inovačné centrá (BIC). Centrá prvého kontaktu (CPK). Podnikateľské inkubátory. Formy finančnej podpory rozvoja malých a stredných podnikov. Štátne programy na podporu MSP.