Úloha hospodárskej politiky pri podpore spillovrov z priamych zahraničných investícií - Fifeková, Martina
Zvláštny dôraz sa kladie na prínos priamych zahraničných investícií (PZI) ku zvyšovaniu produktivity a konkurencieschopnosti domácich firiem. Dúfame, že technologický transfer pochádzajúci z PZI prejde za hranice projektov uskutočňovaných zahraničnými investormi a cez tzv. spillovre sa stane prínosom pre domáce firmy. Úloha hospodárskej politiky pri podpore spillovrov z PZI.