Svetová kráľovná odpadového papiera - Pressburg, Adrian Peter
Podnikateľka Žang Jin (Zhang Yin) ako hviezda búrlivo sa rozvíjajúceho prostredia čínskej podnikateľskej elity. Veľkoobjemový dovoz odpadového papiera s USA do Číny ako zdroj bohatstva. Založenie firmy v USA a neskôr v Číne. Výroba kartónov z odpadového papiera. Vstup firmy na hongkongskú burzu.