Správa aktiv ve světové perspektívě - Olšovský, Ludvík
Vplyv stárnutia populácie na diferenciáciu ponuky finančných služieb. Globalizácia, fúzie a riadenie rizika ako hlavné hnacie sily výnosnosti v budúcich rokoch. Dodržovanie legislatívy firiem je nutné pre rast prosperity a spôsobilosť firiem. Diferenciácia produktov ako dôležitý faktor rastu príjmu a inovácie produktov. ETF (exchange traded funds) - jedna z najrýchlejších rastúcich skupín aktív a ďalšie nové produkty.