Zahraničné investície v ruskej ekonomike - Gavaľová, Viera
Ruský trh predstavuje veľký potenciál. Rusko si uvedomuje význam zahraničných investícií pre rozvoj krajiny a postupne vylepšuje investičný "režim", ktorý pozitívne ovplyvňuje nárast zahraničných investícií v krajine. Odvetvia, ktoré sú atraktívne pre zahraničných investorov. Záujem slovenských podnikateľov o investovanie v Ruskej federácii.