GWP Slovensko - národné partnerstvo pre vodu - Makeľ, Michal
GWP Slovensko - Národné partnerstvo pre vodu - vzniklo v súlade so stratégiou Globálneho partnerstva pre vodu v roku 2004 so sídlom na SHMÚ v Bratislave. Princípy a doterajšia činnosť GWP Slovensko.