Informační management a jeho role v řízení informatiky - Doucek, Petr
Pojem a história informačného manažmentu. Procesné chápanie informatiky. Súčasné chápanie informačného manažmentu. Možné spôsoby komunikácie medzi ľuďmi. Komponenty organizácie a vzťahy medzi nimi. Nasadenie a aplikácia informačného manažmentu v riadení metadát. Metadáta a aplikácia pre podporu manažérskej práce.