Investície pomohli platom robotníkov - Múčka, František
Nebývalý investičný rozmach na Slovensku. Robotníci obsadili sedem z desiatich top pozícií v rebríčku profesií s najvyšším z medziročným rastom platov. Pomalší reálny rast. Rast miezd v krajoch. Zamestnania s najrýchlejším rastom miezd. Dôvody na rýchlejší rast miezd.