Nový boom technologických akcií? - Verček, Peter
Výrazný nárast cien akcií spoločnosti Google v posledných mesiacoch zvýšil pozornosť jej konkurentov - teda prakticky všetkých internetových spoločností. Boom alebo ďalšia bublina? Aká miera prosperity je zdravá. Príliš veľa rizikového kapitálu. Prečo v súčasnosti boom a v minulosti bublina. Aký je recept na "zdravý rast".