Analýza hlavních hedgeových strategií - Stanovský, Zdeněk
Kategória Equity hedge funds a jej stratégia. Hodnota verzus rast. Hodnotovo orientovaní investori. Rastovo orientovaní investori. Schopnosti a kapacita (výkonnosť).