Akciové indexy vo svete - Valter, Ján
NYSE Composite Index. Nasdaq Composite Index. Dow Jones Wilshire 5000.Porovnanie niektorých štatistík amerických "all share" indexov. Kanadský Toronto Stock Exchange 300 Composite Index . Brazílsky Bovespa index. Korean Composite Stock Price Index" .SMI (Swiss Market Index). CESI index (Central European Stock Index). All Ordinaries Index ako hlavný austrálsky trhový indikátor.