Bezpečnosť práce je trvalým faktorom - Kordošová, Miroslava
Autorka približuje niektoré poznatky z rozsiahlej štúdie - Návrh systému (koncepcie) vzdelávania v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP). Snaha o systémové zvyšovanie vedomostnej úrovne v prevencii pracovnej úrazovosti a chorôb z povolania. Silné a slabé stránky vzdelávania BOZP na Slovensku. Príležitosti vzdelávania BOZP v SR. Ohrozenia vzdelávania BOZP. Vyhodnotenie súčasného stavu vzdelávania BOZP v SR pomocou SWOT analýzy.