Cesta k inteligentní logistice
Inteligentné logistické systémy a ich úloha pri zvládnutí informačných a komunikačných tokov. Technológia RFID a jej využitie v logistike. Trend k individualizácii podnikov a nové úlohy pre podniky. Zabespečenie hodnototvorného reťazca technológiou RFID.