Tvorba, použitie a účtovanie technických rezerv v poisťovniach - Majtánová, Anna
Technické rezervy poisťovne - finančné zdroje na krytie záväzkov z uzatvorených poistných zmlúv. Druhy technických rezerv v poisťovni. Technická rezerva na životné poistenie. Technická rezerva na poistné plnenie. Účtovanie technických rezerv v poisťovniach. Účtovanie tvorby a použitia technickej rezervy na poisté budúcich období. Účtovanie tvorby a použitia technickej rezervy na životné poistenie.