Portugalská republika - Novoveská, Saša
Praktické informácie o Portugalsku. Adresy zastupiteľstiev. Ekonomické a obchodné informácie. Dôležité hospodárske odvetvia. Odkaz na internetové adresy, ktoré sa týkajú legislatívy, daní a poplatkov, distribučných a predajných kanálov, obchodných príležitostí a ďalšie užitočné adresy.