Vykazovanie daní zo zisku podľa IAS 12 - Černý, Michal R.
Autori sa zamerali na prechodné rozdiely vyplývajúce z prvotného vykázania aktíva či záväzku, situácii, kedy sa odložená daň nevykazuje a na poznámky k účtovnej závierke. Prechodné rozdiely vyplývajúce z prvotného vykázania aktíva či záväzku. Príklady. Kedy sa odložená daň nevykazuje. Poznámky k účtovnej závierke.