Internet už má 30 rokov
Vysvetlenie pojmu internet. World wide web (www) a elektronická pošta ako najčastejšie využívané služby. Zrod predchodcu internetu v období Studenej vojny. Prvá sieť tvorená z počítačov štyroch amerických univerzít. Vývoj internetu od roku 1968 až po súčasnosť. Prvý veľtrh internetovej technológie v r. 1996. Angličtina ako najpoužívanejší jazyk na internete.