Moslimské bratstvo v kontexte politického islamu - Hašková, Magdaléna, 1980-
Vzostup politického islamu - islamizmu od 70. rokov 20. storočia. Zmeny v činnosti najstaršieho islamistického zoskupenia - Moslimského bratstva. Vnútorný vývoj Moslimského bratstva.