Migrácia obyvateľstva a profilovanie moslimskej menšiny v Európe - Liďák, Ján
Problematika migrácie obyvateľstva. Migrácia obyvateľstva z chudobných častí sveta. Hlavné migračné krajiny. Formovanie moslimskej menšiny v Európe. Tolerancia a multikultúra.