Bieda kritikov slovenskej ekonómie (ad: Bieda slovenskej ekonómie, TREND 45/2006) - Oravec, Ján
Kritika príspevku z časopisu Trend 45/2006. Chybné vnímanie obsahu pojmu ekonómia, ekonomická teória. Nízka kvalita ekonomického vzdelávania na Slovensku. Nedostatok základného ekonomického vzdelania. Úloha think tankov.