Príprava audítorskej profesie v študijnom programe Účtovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Šlosárová, Anna
Stručné informácie o novoakreditovanom študijnom programe študijného odboru Účtovníctvo. Štúdiom je možné získať prevažnú väčšinu poznatkov, ktoré sa vyžadujú na výkon skúšky odbornej spôsobilosti v teste teoretických vedomostí smernice Európskeho parlamentu a Rady 2006/43/ES na vykonávanie štatutárneho auditu. Vysvetlenie základných pojmov - študijný odbor, študijný program a študijný plán. 1. stupeň štúdia - bakalárske štúdium. 2. stupeň - inžinierske štúdium. 3. stupeň - doktorandské štúdium.